JENA restaurang

Jena

Jesper Näsström och Sabina Karlsson, JENA, kommer att styra över kök och matsal på Sågverket från och med 1 juni 2018.

Endast 16 sittplatser erbjuds per kväll då detta koncept bygger på en helhets- och helkvällsupplevelse! Så boka barnvakt och förbered er på en kväll där både öga och gom kommer att tillfredställas. Vi har satt en åldersgräns på 15 år då vi inte har möjlighet att servera någon annan mat än våra menyer.

sagverket kok
Matsalen.

Bokningsbara dagar är:
1–30 juni, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar.
Dock ej midsommarafton och midsommardagen.
Alla sittningar börjar 18.00
Observera att bokningen är bindande.

Det kommer att erbjudas två menyer (alla i samma sällskap måste beställa samma meny):
6 rätter, 795 kronor
11 rätter, 1200 kronor
Ett vinpaket bestående av väl utvalda naturviner som ger en perfekt matchning till rätterna finns även att köpas till. Det går även bra att köpa enstaka glas om man hellre vill det och givetvis finns alkoholfria alternativ.
I samband med bekräftelsemailet betalas summan in.

Avbokningsregler: Avbokas platserna från bokningsbekräftelse fram till två veckor innan ankomsdag betalas 50% av summan tillbaka. Avbokas platserna inom två veckor till ankomstdagen betalas inget tillbaka.

Jesper Näsström är bördig från Härnösand och har jobbat på flera stjärnrestauranger runt om i landet.
Sabina Karlsson blev årets bagare 2014 och OS guldmedaljör i Culinary Olympics 2016.

Gör förfrågan om bord här:

Önskar ni boende så bokar ni här